Překonat sám sebe a hlavně se nebát. To jsem si říkal, když jsem si kupoval larvy potemníka moučného alias moučné červy. Co mě k tomu vedlo? Prostě chuť to zkusit a také pozvání na 3. konferenci bushcraft.cz a postapo.cz, kde se avizovalo případné broukožraní a já nechtěl být za broukožrací pannu. No a výsledek mě mile překvapil.
Surový materiál:
a více ve videu:
Věděli jste že:
-100g červů obsahuje spoustu nenasycených mastných kyselin a asi 30g čistých bílkovin?
-na odchování 1kg hovězího masa je potřeba průměrně 10kg krmiva a přitom z 10kg krmiva odchováte 9kg červů?
-narozdíl od hovězího a vepřového je nulová šance na přenos nemocí typu BSE a to z důvodu diametrální odlišnosti DNA?
-to má na svém jídelníčku valná většina světa?